taga fu'a

8mm fa'amau fa'amau mo tama'i oti ma 0.4mm pu taga

8mm fa'amau fa'amau mo tama'i oti ma 0.4mm pu taga

O se fofo fou lea mai le 'au a Sinho matou te fia fa'asoa atu ia te oe.

O se tasi o tagata faatau a Sinho o loʻo i ai se paʻu e fuaina le 0.462mm i le lautele, 2.9mm le umi, ma le 0.38mm i le mafiafia ma se vaega tolerances o ± 0.005mm. Ua fausia e le au inisinia a Sinho se lipine feaveai ma le taga o le 0.57 × 3.10 × 0.48mm.

1

A manatu o le lautele (Ao) o le lipine feavea'i e na'o le 0.57mm, na tu'i ai se pu ogatotonu 0.4mm. E le gata i lea, o le 0.03mm si'i fa'alava fa'alava na mamanuina mo se taga manifinifi e fa'amautu lelei ai le pa'u i le nofoaga, e taofia ai mai le ta'avale i le itu po'o le feliuliua'i atoa, ma ia puipuia ai fo'i le vaega mai le pipii atu i le lipine ufiufi i le faagasologa o le SMT. .

ata faavaa

E pei lava o taimi uma, o le 'au a Sinho na faʻamaeʻaina le meafaigaluega ma le gaosiga i totonu o le 7 aso, o le saoasaoa na matua talisapaia e le tagata faʻatau, aʻo latou manaʻomia vave mo suʻega i le faaiuga o Aukuso.

O le lipine feaveaʻi o loʻo manuʻa i luga o le PP corrugated plastic reel, e talafeagai mo manaʻoga potu mama ma falemaʻi, e aunoa ma ni pepa.

3
4

Taimi meli: Sep-02-2024