taga fu'a

Tala Fou Alamanuia: Taulai atu i le pito i luma o tekinolosi faʻataʻitaʻiga! Susu mai i le TowerSemi Global Technology Symposium (TGS2024)

Tala Fou Alamanuia: Taulai atu i le pito i luma o tekinolosi faʻataʻitaʻiga! Susu mai i le TowerSemi Global Technology Symposium (TGS2024)

O le taʻitaʻia o loʻo tuʻuina atu fofo faʻavae analog semiconductor maualuga, Tower Semiconductor, o le a faia lana Global Technology Symposium (TGS) i Shanghai i le aso 24 o Setema, 2024, i lalo o le autu "Faʻamalosia le Lumanai: Faʻataʻitaʻiina o le Lalolagi ma Analog Technology Innovation."

O lenei lomiga o le TGS o le a aofia ai le tele o autu taua, e pei o le suiga o le AI i luga o alamanuia eseese, faiga faʻatekonolosi faʻaonaponei, ma vaifofo paionia a Tower Semiconductor i fesoʻotaʻiga, faʻaogaina o le eletise, ma ata numera. O le a a'oa'oina e le au auai pe fa'afefea ona fa'afaigofieina e le Tower Semiconductor's advanced process platform ma au'aunaga lagolago fa'ata'ita'iga le fa'afouga, fa'ataga pisinisi e fa'aliliu lelei ma sa'o manatu i mea moni.

lisi o mataupu

I le taimi o le fonotaga, o le a faia e le Pule Sili o le Tower, Mr. Russell Ellwanger, se tautalaga autu, ma o le a suʻesuʻeina e le au atamamai faʻapitoa a le kamupani le tele o mataupu faʻatekonolosi. E ala i nei faʻaaliga, o le a maua e tagata auai ni faʻamatalaga i le Tower's taʻitaʻia RF SOI, SiGe, SiPho, pulega o malosiaga, faʻataʻitaʻiga ma masini e le o faʻataʻitaʻiina, faʻaalia oloa tekonolosi, ma auaunaga lagolago lagolago.

E le gata i lea, o le a valaʻaulia e le kamupani taʻitaʻi o pisinisi Innolight (TGS China venue) ma Nvidia (TGS US venue) e tuʻuina atu lauga, faʻasoa o latou tomai ma faʻagasologa faʻatekonolosi lata mai i le matata o fesoʻotaʻiga faʻapitoa ma faʻafouga atamai.

O lo'o fa'amoemoe le TGS e tu'uina atu se avanoa mo a tatou tagata o lo'o i ai nei ma tagata fa'atau e mafai ona fa'afeso'ota'i sa'o ma le pulega a le Tower ma tagata tomai fa'apitoa, fa'apea fo'i le fa'afaigofieina o fegalegaleaiga fa'afesaga'i ma a'oa'oga mo sui uma. Matou te tulimatai atu i fegalegaleaiga taua ma tagata uma.


Taimi meli: Aukuso-26-2024